Slovensko   Hrvatski  

BS Adria d.o.o.

|DOMOV|O skupini BLANCO Professional|Filozofija

FILOZOFIJA

KVALITETA IZ TRADICIJE, GOSPODARNOST S POMOČJO INOVACIJ

 

BS ADRIA d.o.o. trži BLANCO izdelke, ki so vodilni na mnogih področjih in ponuja rešitve za pripravo in dostavo hrane, za okrepčevalnice, restavracije, gostilne, bolnišnice, domove za starejše, vrtce in šole.

BLANCO PROFESSIONAL GmbH + Co KG je s svojimi inteligentnimi izdelki, sistemskimi rešitvami kot tudi z naprednim znanjem v proizvodnji merilo na B2B tržišču velikih kuhinj, catering industrije, v klinikah, ambulantnih oddelkih in pri industrijskih odjemalcih.

Znamka Blanco je na teh tržiščih sinonim za prvovrstno kakovost obdelave in materiala, inovativne izdelke in sistemske rešitve ter za strokovno usposobljenost ter zanesljivost pri svetovanju in storitvah.  Trojno osredotočen na tržišče, enostavno dobro !

Visoke zahteve po kakovostnih izdelkih in ciljno osredotočanje na potrebe posameznih trgov so najvišja načela, ki se jih v vseh treh poslovnih področjih čutimo dolžni izpolniti :

  • Catering Sistemi
    ponuja visoko razvite sisteme, s pomočjo katerih gost dobi jedi okusne in sveže - v hotelirstvu, restavracijah, cateringu, v velikih kuhinjah in gostinstvu. Ni pomembno ali so jedi skladiščene, porazdeljene, transportirane, hranjene hladno ali toplo, regenerirane ali izdane, Catering Sistemi zagotavljajo učinkovito in kakovostno upravljanje kuhinje in prehrane.
  • Medical Care Sistem
    je dobavitelj sistemskih rešitev za zdravstvene sisteme v klinikah, bolnišnicah, ambulantah ter ambulantnih službah. Linija izdelkov vključuje omarne sisteme, funkcijske vozičke, komponente za sterilizacijo ter mobilno opremo za operacijske sobe. Visoka kakovost izdelkov je v vseh pogledih v skladu z zahtevami po kakovosti in visokimi higienskimi standardi na zdravstvenem področju.
  • Industrijske komponente
    proizvaja s pomočjo inovativne procesne tehnologije in dokazanega znanja ter izkušenj o produkciji posamično narejene dele za industrijo iz nerjavečega jekla, aluminija in umetnih materialov. Industrijske komponente ponujajo sistemske rešitve, od strokovnega tehničnega posvetovanja v razvojni fazi pa vse do precizne izdelave komponent in dobro premišljene embalaže. Lastna izdelava orodja, sodobna proizvodna oprema, CAD projektiranje in visoko usposobljeni zaposleni so jamstvo za kakovost delov, ki jih proizvaja BLANCO PROFESSIONAL.

V BLANCU ste na prvem mestu vi !

Vsi oddelki BLANCO PROFESSIONAL imajo certifikat DIN EN ISO 9001:2000, ki zagotavlja visoko raven zanesljivosti in se osredotočajo na svoje uporabnike.